Lesbisk gravidpodd forever!

Alltsåååå jag är så glad att podden nu är uppe och att massa lyssnar på den! OCH att jag får så fina kommentarer här och där. Kolla liksom det här söta som Kassie skrev här på bloggen:

“Så mysig och intressant!! Ändå slukat en del gravid och förlossningspoddar men denna är något extra! Du har en otroligt skön och dynamisk podröst, ställer bra frågor som leder samtalet vidare med gästen och är ROLIG!!

Hejjadig!”

Så fint! Blir så himla glad:) Dessutom så har podden nu accepterats av iTunes och finns att lyssna på där som man lyssnar på poddar på sin telefon!

Här liksom! Så skönt att det gick så fort, kunde tydligen ta upp till ett par veckor för dem att avgöra men icke, icke:)

Ja så nu kan man lyssna där med, börja gärna prenumerera och ge gärna poäng (önskar: högsta poäng❤️).

Jag gjorde förresten också en Facebooksida för Lesbisk gravidpodd i all hast igår, vill du gilla den så gör du det HÄR❤️.

Idag har jag ägnat mig åt att spela in vissa delar till nästa avsnitt som då kommer om två veckor. Nu skall jag snart svida om och bege mig in till stan för att äta middag med min mammagrupp! Aka Helena på El Bastardo som fantastisk nog OCKSÅ är gravid och har varit det ungefäär lika länge. Skall bli både kul och gott:)

Ps! Har du lyssnat på podden så får du jättegärna säga vad du tycker! Jag är intresserad även om det inte är ros och åter ros såklart:)

2 thoughts on “Lesbisk gravidpodd forever!

  1. Tycker JÄTTEmycket om podden, vill att du ska lägga ut nya avsnitt flera gånger i veckan helst.
    Har blivit mer sugen på barn sen jag lyssnade på poden faktiskt 🙂 Har länge känt att nej, det är för stor process, hur ska jag orka, har jag det inte bra som barnlös osv. Är nog mest rädd för att jag inte riktigt vet hur det går till när man ska inseminera och allt som händer innan och efter. Ska bli spännande att höra mer historier så jag vet jag har att vänta mig när det är dags för mig och min fru att börja skaffa barn 🙂

    • Men OOOOH en så fin kommentar! Tack!❤️ Hahahah vill också lägga ut flera avsnitt i veckan! Men försöker lägga band på mig och inte dras med i min mani.. Så himla kul att höra! Nästa avsnitt kommer ju handla just om insemination så kanske kanske känns det inte lika förvirrande efter det:) Ja jag ser verkligen fram emot att få ut fler historier! Om du och din fru bestämmer er för att skaffa barn framöver så måste ni vara med i podden såklart!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *