Utvärdering av intentionerna för februari!

Jamen så var det dags för utvärdering av mina intentioner för februari!-Hipp hurraaa har inte köpt en enda plastpåse!! Knappt några papperspåsar heller, kanske tre, men de behövs ändå till att förvara återvinningen i. Bra där jag, ta den utmaningen du nu också! Det är ju hur bra som helst:) miljön slipper vara utsatt för all plast som skapas och du slipper ha massa plastpåsar hemma. Sopor kan lika gärna läggas i särskilda soppåsar, de är tunnare och kräver inte att lika mycket plast skapas:)

-Nja, det har väl gått lite halvbra med meditationen. HAR mediterat flera dagar i veckan men har inte alltid blivit tjugo minuter..

-Ja! Hemligheten är ute! Har sagt att bebis ligger i magen:) Alltså det här måste ju vara den största hemligheten jag någonsin kommer ha?! Definitivt den allra finaste iallafall<3

-Ja! Första avsnittet av Lesbisk gravidpodd är ute! Och det andra håller på att spelas in. SÅ glad för denna podd alltså!

-Jajamän! Har köpt en mc vegan på Mc Donalds, lagt i en liten rest av quornfärs i en pastasås, åt korv och bröd på mitt lilla födelsedagskalas, Carro gjorde kebab en lördag men annars så INGEN köttersättning:)

-Nej. Jag är ju värdelös på det där haha! Har blivit bättre, har 8000+ steg många dagar men även många dagar ICKE. Skall fortsätta försöka ta mig an det här och antagligen anstränga mig mer för börjar känna att jag inte vill bli helt chunky bara för att jag har bebis i magen haha så då är ju lite steg en bra grej!

Ja så all in all har det ju gått riktigt bra med intentionerna! Någon som har börjat med månadsintentioner också? I do recommend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *