Sjukt positiv

Nämen hallå livet är ju alldeles fantastiskt vill jag bara inflika! Så himla nöjd just nu:) Äntligen gravid med den här lilla sötnöten som virvlar omkring i magen och huset luktar KANEL pga finns kaneldoftljus på H&M som luktar precis som jag vill att de skall lukta just nu. Dessutom har vi tagit ett beslut som är heelt fantastiskt och kommer göra kommande vinter så mycket trevligare, men mer om det en annan gång!

Jamen så jag är rätt nöjd med livet nu alltså:) Och så podden då, som når fler och fler och snart kommer nästa avsnitt ut och jag ÄLSKAR att göra dess avsnitt! Hade en intervju i förrgår kväll, en intervju igår förmiddags och eventuellt en senare idag.

Bara massa positiv energi, känns som att jag är inne på en bra bana i livet liksom:)

Är hemma och vabbar med min lilla bonus idag. Regnet vräker ner ute men känns ändå mer pepp än när det började snöa och var vinter igen! Nu känns det hopp om vår igen. Tänker bli sönderchockad om det snöar igen. Och arg arg arg. Men nu är det regn och jag behöver inte gå ut och nu äter jag dessutom juliakakamacka. Okej jag hör ju hur det här låter, hade också blivit provocerad så slutar skriva detta inlägg NU.

4 thoughts on “Sjukt positiv

 1. Hej,
  Hoppas allt är bra 🙂

  Jag stötte på din sida och gillar att följa dina inlägg. Vi är intresserade av att publicera artiklar på er sida och att påbörja ett samarbete.

  Mejla gärna tillbaka så kan jag berätta lite mer!

  Ser fram emot att höra från dig 🙂

  Allt gott,
  Maria

 2. Vill också ha vår! Vi har haft det ovanligt kallt i södra kalifornien! Har varit nästan noll grader sent på kvällen, och är det inte kallt regnar det HELA TIDEN. Brukar inte regna så här mycket. Var bra först men nu är det bara irriterande ? borde väl inte klaga men det borde väl sluta regna nångång! Det ska ju vara varmt här ?

  • Ja jag har hört det! Sam skickade en skärrad liten video från Hollywood hehe.. Ja du skall ju ha MASSVIS med soldagar! Nu borde det ha regnat klart för flera år:) Dessvärre icke här i Göteborg skulle jag gissa 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *