Avslöjar könet på bebisen..

Oh hurraa äntligen äntligen äntligen! Känner iallafall jag själv över det här att det andra avsnittet av lesbisk gravidpodd nu finns att lyssna på! Lyssna på det kan du antingen göra HÄR eller där andra podcaster finns på din mobil:)

Alltså egentligen vill jag släppa ett avsnitt nästan varje dag, är helt sönderpepp på denna podd haha. Men föregår att bränna i båda ändar genom att helt enkelt köra ett avsnitt varannan vecka. Iallafall så länge jag även jobbar “vanligt”.

Ja som dagens rubrik antyder så avslöjar jag faktiskt bebisens kön i detta avsnitt, eller det fysiska könet då iallafall. Någon som vill gissa på vad det kan tänkas vara?

Självfallet är det inte det som hela avsnittet handlar om, vore ju eventuellt något långtråkigt.. Det som det mest fokuseras på är insemination. Heminsemination, insemination på privat klinik i Danmark och inom sjukvården i Sverige. Både fakta och saker som är bra att tänka på och sådant. Jag har med en liten intervju med en barnmorska från Stork klinik i Danmark och det var faktiskt just hon som utförde vår insemination! Fint.

Ja sedan blir det veckans tips, lite prat om min graviditet och grejer. Så lyssna gärna!

4 thoughts on “Avslöjar könet på bebisen..

 1. Hej,

  Hoppas allt är fint! Jag tänkte bara titta in igen för att se ifall ni är intresserade av ett samarbete där vi har möjligheten att publicera kvalitativa artiklar på er sida.

  Mejla gärna tillbaka så kan jag berätta mer: )

  Ser fram emot att höra från er!

  Allt gott,

 2. Hej! Jag har lite info från Livsmedelsverket.se angående vad du sa i slutet av podden om d-vitamin och att du tipsade om att man gärna kan överdosera:
  ”Stora mängder D-vitamin är giftigt och kan leda till att man får för höga nivåer av kalcium i blodet, kalciuminlagring i njurarna och njursvikt. Man kan inte få i sig farliga mängder D-vitamin enbart via maten, men om man äter flera olika kosttillskott som innehåller D-vitamin kan man få för mycket.”

  Förstår självklart att du menade väl, men jag ville bara flika in med ovanstående ?. Allt gott till dig!

  • Hej! Ah tack! Ja jag tänker måttlig överdos haha, det tror jag inte är någon fara:) Får hoppas att ingen börjar dricka halva flaskor och äta halva burkar?

   Allt gott till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *