Veganskt från KFC!!

Men oooookej, okej!!!??!! Vet inte hur jag skall ställa mig till det här, dreglar ihjäl mig och gråter lyckotårar samtidigt som jag tänker att men hello någon som livnär sig på misshandel och mord av så sjukt många kycklingar kan jag inte stödja. MEN ÄNDÅ. Alltså jag älskar ju KFC, OBS!!! Smaken och konsistensen, inte företaget och att det är kyckling. Jag äter ju inte kyckling, barnen sådan sak. Men är det NÅGOT jag saknar att äta så är det deep fried finger lickin kyckling från just KFC. Och nu skall de alltså komma med ett veganskt alternativ. Och vem vet, kanske är det inte ens gott. Men eeeeh OM jag vill testa?? Jag måste testa, även om det är fel. Det skall lanseras i England tydligen, men förhoppningsvis sprider det sig över världen och hittar till Göteborg också. Så dubbelt det här. Och dubbelmoral av mig, jag vet. Men ändå. Hur ställer ni er till det här med en vegansk bucket från KFC??

One thought on “Veganskt från KFC!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *