Max veganska nuggets smakar precis som kyckling!

Men! Idag är det ju vår! Så himla fin grej! Jag tog på mig solglasögonen och åkte iväg för att äta en deeeeeelikat och tyst lunch med min fru på hennes lunchrast.

Alltså de veganska nuggetsarna på Max, har ni ätit dem eller?! SÅÅÅ goda! Smakar precis som kyckling och är även som chicken nuggets i konsistensen! Okej okej lite mycket glorifierande av kycklingsmaken av mig den senaste men råkar älska smaken av friterad kyckling och tänk på att jag är gravid. SAMT ÄTER DET INTE. Bara glorifierar. Hursom, jag vill typ gå till kassan varje gång jag äter sådana här nuggets och säga att det har blivit något fel, jag har fått kyckling! Men efter att faktiskt ha gjort det första gången jag åt dem så har jag förstått att det är helt enkelt så de smakar. Väldigt goda.

Och ja, tyst lunch skrev jag däruppe ja. Alltså detta är SÅ tråkigt. Jag jobbade i två dagar och sedan var min röst helt fucked igen och hostattackerna blev värre än innan, kopplade till prat och skratt dessutom. “Pratade” med vårdcentralen och de kan inte ge mig några mediciner som funkar eftersom de inte är kompatibla med att vara gravid, istället blev jag ordinerad sträng röstvila. Fatta hur svårt det är?! Jag är ju en som pratar rääätt mycket, är jag själv så pratar jag med mig själv, ja nu även med bebisen, och innan tjatade jag ju hål i huvudet på katterna när de fanns. Och detta är då alltså när jag inte är med andra människor, man kan ju säga att pratet eskalerar då. Och så jobbar jag i skolan och pratar med massvis med barn dagarna i ända och många pågående diskussioner samtidigt, ofta höja rösten eller ropa på någon. MY GOD VAD JAG PRATAR. Och skrattar, jag skrattar väldigt mycket också. Men nu? Inget av det. Skriver lappar eller på telefonen när jag vill få något sagt, kväver skratt för att slippa hostattacker och är sjukskriven från jobbet eftersom det inte funkar att jobba i skolan utan att prata. Jag kan inte spela in podd heller. Ooooooh det är så tråkigt!!!

One thought on “Max veganska nuggets smakar precis som kyckling!

 1. Hej igen, 
   
  Jag hör bara av mig en sista gång för att se ifall ni kan tänkas vara intresserad gällande mina tidigare meddelanden?  
   
  Vi är som sagt fortfarande intresserade av att publicera kvalitativa artiklar på er sida. Mejla gärna tillbaka så kan jag berätta mer ?  
   
  Ser fram emot att höra från er!  
   
  Allt gott,

  Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *