Gravid och smaklös i Candyland

Kolla min mage alltså! Så absurt och fantastiskt att det ligger en PERSON där i! Som typ är färdigutvecklad och troligen skulle överleva om den föddes nu, my gaaawd alltså!

En mindre fantastisk sak är att jag har tappat smaken. Den försvann i fredags och har sedan dess gjort två snabbvisiter. En när jag var på Signes ettårskalas i lördags vilket var himla bra att det var just då för Johanna hade bakat sååå goda saker!

Alltså jag typ dör bara jag tänker på det, var så himla gott. Var så glad att jag hade smak just då. Här är mästerbagarn och ettåringen

Göllit!

Ja och sedan kände jag smak och lukt i typ en halvtimme igår på dagen. Jag tappade ju smaken för ett par månader sedan också eller vad det var, det var under graviditeten iallafall. VÄGRAR ATT HA DEN BIEFFEKTEN MER. Det är SÅ deprimerande att inte känna någon lukt eller smak, jag har seriöst börjat gråta flera gånger under dessa dagar. Vill inte vara sjuk mer nu. Jag behöver jobba och tjäna pengar for god sake. Ja och dessutom vill jag spela in podd! Men går ju inte när rösten är helt skev och går sönder så fort den används. Kommer komma ett avsnitt på tisdag ändå alltså, nej inte imorgon men tisdagen därpå. Men vill ju spela in NU. Ja så det är rätt synd om mig som ni hör. Men jag är iallafall gravid och det är ju en tröst om någon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *