Här händer det grejer!

Holaaaa!

OMG the tröttness.. Ligger i soffan nu och bara.. ligger, trots att jag hade tänkt göra massa vettiga samt nödvändiga grejer. Har dock faktiskt gjort en hel del idag kan jag säga till mitt försvar varför jag nu skulle behöva ett försvar haha. Gick upp ändå rätt tidigt för att med min nerpackade lilla studio åka till denna finfina affär och ha en intervju till podden!

Avsnittet kommer om ett par avsnitt så jag säger väl inte mer än det just nu! Ja det var i Haga jag var så jag passade på att gå några steg till och in på El Bastardo för att hänga med min mammagrupp, Helena.

Det var ju iskallt ute!! Batteriet i vår termometer är slut så jag helt naivt gick på vad det såg ut att vara för väder, tog på mig strumpbyxor, kort kjol, Converse, tunn tröja, liten skinnjacka och solglasögon. På väg till bussen började det snöa. Alltså. Det. Var. Så. Kallt. Måste sluta tro att saker är vad de ser ut att vara… Sorgligt nog fikade jag också, min favoritkaka på Caféva, känner fortfarande ingen smak, därav sorgligt.

Iskall och hemma igen hade jag ett telefonsamtal och fick min första sponsor till podden!!! Så himla kul!! Det är en sponsor jag väldigt gärna vill ha för jag fullkomligt älskar deras produkt(er). Mer om detta snart:)

Sedan la jag mig i soffan och läste under en filt. Pratade med Skatteverket om hur jag gör för att utöka mitt företag något, så nu vet jag det och bör göra det. Ignorerade sakerna jag igår stressigt tänkt att jag gör det imorgon, jag gör det imorgon, om och ja, här ligger jag ännu.

Måste passa på att säga att Lesbisk gravidpodd nu också finns på Spotify! Så vill du hellre lyssna där, gör gärna det:)

Nu skall jag ligga 100% stilla igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *