Glad påsk från pregnant pinup!

Foto: Emelie Norin

Glad påsk fluffigull!

Här har vi den “lilla” påskharen som var den som åt upp alla påskäggen i all hast:) Aka valen. SE magen liksom. My god vad stor jag är! Iallafall väldigt glad över bilderna:)

Mkt roligt att jag la upp en av dem på min Kandi von Kane sida på Facebook, tappade typ 30 följare, någon skrev “Thats it… UNFOLLOW” och en del reagerade med gråtande emojis. HAHAHA sådant make my day alltså, är glad att jag inte tar sådant här så allvarligt utan ser det som humor. Men hur kul?? Och vad trodde de liksom? Att de hade en CHANS att det skulle bli något mellan oss men så visar det sig att jag är gravid och nej, då blir det faktiskt inget från deras del? Vet ej men kul, mkt kul! Folk, folk, folk…:D

Är på landet och har det bra. Så sjukt skönt väder! Idag SKULLE jag kunna äta ägg från Carros mammas extremt frigående höns, alltså inte frigående som i “frigående” på äggförpackningarna där hönorna är instängda i flera tusental på små ytor där de trampar ner varandra. Utan de går helt enkelt runt här på landet och går in i sitt lilla hus och lägger ägg ibland. Dessa ägg har jag kunnat äta innan när jag inte ätit andra ägg. Men nu kan jag inte det längre för något har liksom ändrats i mitt huvud. Kanske sedan jag blev gravid? Att våra ägg som skall bli bebisar är så himla precious och kollas upp så mycket när de skall lossna för att de skall kunna bli befruktade i precis rätt ögonblick och sedan kan de bli till efterlängtade bebisar. Men hönornas ägg, som är precis som våra men mycket större, de skall vi bara äta upp helt aningslöst. Deras ägg är ju som en kombo av just ägg och mens. Och nej, jag bara vill inte. Har till och med förträngt att jag brukade tycka det var gott.

Jamen iallafall, påskafton idag alltså! Och så varmt! I Göteborg skall det bli 21 grader idag!! Skall åka hem sedan så detta kan njutas av. En annan fantastisk sak är att jag igår fick en jingel till podden!! Det är Jennyfer som har spelat in den och OJ vad jag älskar den! Blev så glad att jag skrattade rakt ut när jag fick höra det färdiga resultatet:D Lyssna på avsnittet som kommer ut på tisdag så förstår du varför!

Ha en finfin fortsatt påsk!❤️

4 thoughts on “Glad påsk från pregnant pinup!

  1. När jag såg bilderna tänkte jag “va gulligt! och vilken rolig användning av (så att säga) ägget! “. När jag sedan läste att folk lämnade GRÅTANDE emojis fann jag det väldigt lustigt ^^ Tycker dina bilder har en så gullig ton så har väl lite svårt att förstå de som följer dig enbart pga isf sexiga bilder, men kanske ännu mer att de blir så upprörda över att någon inte är dem till lags! Tycker det säger en del om hur samhället uppfattar kvinnor på bild, kvinnors sexualitet och reproduktion…
    Glad påsk ändå! Om jag förresten får önska blogginlägg så skulle jag vilja se vad ni äter 😀 ja alltså veganskt, om det finns några bra hemsidor/recept eller hur ni freestylar ihop göttiga saker, veganinspo helt enkelt!

    • Haha ja det har verkligen jag också! Särskilt som mina bilder allra oftast har just en gullig ton istället för en sexig sådan:) Och ja antagligen..
      Ah! Jamen då skall jag försöka bli bättre på sådant:) Nu äter vi som sagt inte 100% veganskt men till en stor del iallafall:) ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *