Veckans lista

Veckans mage

Får väl bli den nya poddbild jag tog idag! Kände att jag behövde uppdatera mig från minimagen jag hade på förra poddbilden.. Vi har tagit bilder på magen varje vecka från vecka 12 eller vad det var och det är så himla roligt hur stor vi tyckte att magen var i början och hur minimal den nu ser ut att vara när man jämför med denna boll på magen som sitter här nu!

Veckans plagg

Alltså det här setet från Lindex i gult FROTTÉ till bebisar, är ju så sött att jag eventuellt dör!

Veckans tanke

Det här är så sjukt. Alltså så SJUKT sjukt. Att den är 2019 och fortfarande fattas sådana här beslut som abortförbudet i Alabama. Fortfarande skall det bestämmas över kvinnors rätt till sin egen kropp. Som det har nämnts på så många ställen redan; ett abortförbud gör inte att aborterna minskar, det gör bara att de utförs med osäkrare metoder.

Att kvinnors rättigheter OCH hbtq-frågor skall avgöras av vilka politiker det är som för tillfället bestämmer är så extremt obehagligt. Detta får mig också att tänka på att det var i år som Brunei införde dödsstraff genom stening för homosexualitet. Jag mår illa av världen.

Dessutom väldigt många mer tankar eftersom det där behagliga allt-rinner-av-mig jag skrev om förra veckan har just.. runnit av mig. Mycket som skaver just nu alltså.

Veckans bästa

Min smak har kommit tillbaka! Mitt smak och luktsinne är officiellt tillbaka vilket är HELT FANTASTISKT! Hade blivit helt blasé med det hela och typ gett upp så bara voilà, tillbaka!

Veckans mat

Så därmed typ all mat eftersom all mat är så himla mycket roligare när jag känner smaken av den:)

Veckans roligaste

Roligt och roligt men det är ju bra att det legaliseras med samkönade äktenskap i Asien också! Först ut är Taiwan alltså.

Veckans gulligaste

Trulsa, alltid Trulsa. Min finaste sötaste gulligaste ängel. Herregud vad jag saknar honom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *