Mammatankar

Mjaha alltså det här med att det är mammas födelsedag och mors dag samma vecka. Jag vet inte. Kunde det inte spridas ut lite? Mors dag: “kom ihåg mamma!”, “fira mamma” ETC ETC ETC I ALL EVIGHET AMEN. Jag kommer alltid ihåg mamma, jag har henne så nära men så långt bort. Och som sagt så saknar jag henne extra mycket nu när jag är gravid och vet hur gärna hon hade velat vara med om det här och hur delaktig hon hade varit i allt. Och hur jag från min sida så gärna hade velat det! Det är så orättvist ändå. Det tycker väl alla som blivit av med någon de älskat, men varför får så många onda människor leva kvar när de finaste tas? Det är liksom inte okej. Jag önskar det fanns någon form av reklamationsbyrå man kunde ta upp sådant här med. Få lämna in ett klagomål någonstans.

Detta är också min första mors dag när jag faktiskt är mamma till en människa, även om den fortfarande bor i min mage. Så konstigt. Att JAG skall bli mamma och alltid kommer vara det hädanefter nu! Undrar hur jag kommer bli som mamma? Antar att sådant är svårt att förbestämma.. Men mitt barn skall alltid veta att det är älskat, att jag finns här, att hen aldrig är ensam. Det är ju en grund iallafall. Så glad att jag hade den bästa mamman så jag har någon form av mall att luta mig tillbaka på ändå.

3 thoughts on “Mammatankar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *