Babyshower!

Nämen vet ni vad?? Igår när jag trodde att jag skulle äta brunch med Johanna så möttes jag av mitt gamla gäng LFF som hade anordnat en babyshower för mig! Så himla fint! Blev extremt överraskad och glad som synes på bilden hehe.. Till och med en sådan där blöjtårta hade de gjort! Basen var en stor flaska bubbel som jag ju iallafall rääääätt snart kan dricka:)

Ja så fint alltså!! Och jättegod brunch på Ritz:P

Senare på dagen fick jag skrattpanik för min ena fot hade svullnat upp till en BOLL! Så sjukt! Är redo att reclaima min kropp nu alltså.. Om bara några dagar är bebisen helt färdig i magen så då är det ju bara att komma ut:) Är dock 4 veckor kvar till BF.

Ingen lista denna vecka heller som synes HAHA jag är för trött alltså, orkar inte upprätthålla något.. Förutom ett poddavsnitt varannan vecka, so far iaf^^ Och imorgon kommer det ett nytt avsnitt av Lesbisk gravidpodd, tjohoo!

Nej nu skall jag göra mig i ordning för dagens mvc-besök innan jobbet.

Ha en fin dag!❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *