Bebiskläder!

Mhm för att anstränga mig och inte bara skriva om Bobbo så kan jag ju skriva om.. Bobbos kläder! 98% av hans garderob är ärvd och second hand mennn förra veckan hade Lindex halva priset på rea-priset! I did shop. Allt det här kostade typ 280:-!!

Såååå gulliga saker! Jackan och den långärmade tröjan passar väl först nästa år^^ men för fint för att inte köp och dessutom bra att vara förutseende, jajamän! Både frottésetet med linne och shorts och de gula hängselbyxorna har jag varit nära att köpa på fullpris och nu kostade de liksom 45:- och 37:- istället för 179:- och 149:- eller vad det nu var för byxorna. Och bebisstrumpor är av någon anledning asdyrt men här bara 15:- för tvåpack och sånt. Oh så sjukligt nöjd alltså^^ Också sjukligt nöjd med att det blivit lite kallare idag!! Så man äntligen kan klä på honom små kläder och inte bara på och av med en gång. My living doll! Alltså minns ni de där bebisdockorna som kom när jag var liten? In i mitt huvud och kolla ba! De såg iaf ut som små riktiga nyfödda bebisar och jag ville ha en men hade ingen, ja nu googlade jag upp en, typ såhär:

Ja nu har jag ju en sådan! Fast levande!!! Alltså det är så fantastiskt att jag vet inte vaaaad:D

Äter som bara den gör han också så snart är han väl vuxen i storleken. Sjuk sak att amma alltså. Trodde det skulle kännas konstigare ändå, typ att jag skulle känna mjölken stråla ut i bröstet men så känns det ju inte, känns inte så mycket alls. Skall skaffa en bröstpump nu också, lite läskigt, rädd att den skall spåra ur och suga ut min bröstvårta till en lång daggmask. Vågar nog INTE ha en elektrisk pump iallafall, där känns risken för urspårning extra stark.

Jamen sådär, nu började jag skriva om honom ändå. Ja vill man inte läsa om bebis är det nog lika bra att sluta läsa min blogg redan nu och sedan 18 år framöver, eller hur länge han nu kommer vara bebis, kanske 25 år.

4 thoughts on “Bebiskläder!

  1. Precis en sån docka fick jag i present när min syster föddes ? eftersom det blev ingen lillebror för mig så fick dockan heta Janne ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *