Att lägga upp bilder på skador på sociala medier.

Hallå en liten tanke såhär på söndagseftermiddagen.. borde det inte vara förbjudet att lägga upp bilder på sår och skador på sociala medier såsom Instagram och Facebook?? Väldigt sällan jag sitter och scrollar igenom där nuförtiden men tanken slog mig. Är ju så sjukt! VARFÖR gör man så?? För att få omtanke och tröstande ord? I sådana fall, varför behöver man det?? Eller skryter man?? Alltså jag menar inte självskadebeteende nu (även om jag tycker att det är konstigt att lägga upp bilder på det med) utan random skador med massa blod och sånt. Så äckligt att bara få en sådan bild rakt upp i ansiktet om man i lugn och ro sitter och kollar lite ba.. Även ormar tycker jag borde vara förbjudet att lägga upp men det är ju för att jag har en fobi, har mer förståelse för folk som gör det om de har någon anledning.. men sår, varför?! Om någon vet så förklara gärna.

3 thoughts on “Att lägga upp bilder på skador på sociala medier.

  1. Jag tror det är skryt och/eller fascination för sår och skador. Jag har en vän som är undersköterska och hon har alltid funnit det lite intressant och fascinerande med sår och skador. Och jag kan lite känna igen det, men kanske främst när jag själv har det (och uppskattar inte heller när det plötsligt dyker upp en bild på ett äckligt skavsår eller blåslagen armbåge i mitt instagramflöde). Så jag antar att det finns fler som min vän och att dessa känner för att dela med sig, men absolut – lite skryt är det nog också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *