Malmö och Lesbisk frukost

Nämen om man skulle ta och försöka börja blogga lite ner regelbundet igen? Föredrar ju ändå det skriva ordet i slutändan? Med det inte sagt att jag skall sluta podda alltså. Idag har ju så Boobin och jag varit i Malmö och varit med på Lesbisk frukost, det var kul! Jag får ju dock alltid någon form av hybris när jag är på scen och har en mikrofon framför mig.. just det där att jag vet att jag kan säga vad som helst nu, och så har jag tusen dåliga skämt som viner runt i huvudet, särskilt om det är i seriösa sammanhang haha, aa jag hoppas inte alla tyckte att jag var helt oseriös och flamsig iallafall. Min amningshjärna i kombo med allt gör ju ICKE saken bättre. Men alltså obs obs hallå, har inte med något att göra egentligen men sedan jag uppdaterade min telefon har det kommit så jobbiga stavningsförslag som jag råkar välja hela tiden. Skriver numera jättekonstiga mail och sms och eventuellt även blogginlägg.

Här är iallafall jag, Bobbo och Sigridur efter vårt scensamtal

Bobbo ser mycket roligt nog ut som en cyklop, men det är bara för att han så intensivt suger på tummen och snuttar på sin dregglis. Fick rosor och gräddbollar. HUR FINT att jag fick gräddbollar efter att de hört i min podd att jag hade grava cravings på det när jag var gravid?! Samt HUR gott? Godast! Inte ätit sedan jag var gravid och lätt satte i mig ett paket på en oerhört kort stund. För att bevisa att Bobbo inte blivit en cyklop kommer här en söt bild på honom från förut

Eh gulligast i världen? Svar ja.

Efter att ha medverkat på detta finfina arrangemang gav vi oss ut på stan för att äta falafel, mest jag då eftersom Bobbo än så länge bara äter mjölk. Det ösregnade och var trappor in till varje falafelställe men till slut kunde jag inte låta det sista hindra mig utan bad om hjälp för att komma in på Jalla Jalla för att avnjuta en såå god falafelrulle! Alltså falafel i Malmö. Så sjukt gott!

(Mitt ögonbryn? Vet inte vad som hände där riktigt)

Sedan gick vi vidare i regnet till en secondhandaffär som hette Loppis Lounge, himla bra affär! Jag köpte en liten bebisgitarr och ett par turkosa strumpbyxor med vita prickar till el Boobs. Tog ingen bild pga tänker inte på sånt. Kan eventuellt göra det imorgon.

Ja sedan åkte vi hem, jag drack lite bubbel och nu har jag gått och lagt mig pga gick upp 5.45 imorse och Bobbo var dessutom övertrött men vägrade sova i sociala sammanhang utan ville ammas till sömns i sängen, så vem är jag att säga nej? Han har mig runt sitt lillfinger, minst sagt.

Imorgon skall vi ut på bilfärd till min far och fira en liten tidig minijul eftersom vi är bortresta över jul.

Nu skall jag följa i Bobbos spår och SOVA, sjukt trött.

Orkar inte kommentera faktumet att SD tydligen är Sveriges största parti nu. Vi kan väl bara låtsas som att det inte alls är så.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *