Plåtning i Stockholm

Ja då var vi på väg hem från Stockholm! Eller ja, vi är på bussen från Värmdö, men börjar närma oss tåget så sakteliga iallafall.. En sådan fin liten mitt i veckan weekend! Heja heja föräldraledighet! Igår hängde Boobis och jag med JENHELL och hade en plåtning, eh OM det kommer bli bra?! Såå bra litet projekt alltså, dessutom med kronor från HALO by Viveka Gren och lyxkimonos från Firebird fusion. Så vackra saker! Här ser man iallafall en av kronorna på en liten behind the scenes bild

Sett några av bilderna direkt från kameran redan och det ser mycket bra ut! Inte bara min förtjänst så skryter på utan någon eftertanke:) Bobbo var högst delaktig och har nu alltså haft sin första plåtning sedan han kom ut ur magen, naturtalang! Brukar ju ta en bild med mig och Jenny men glömde det och tog en med Jenny och Bobbo istället:)

Gulligt nog fick Bobbo en Diddi av Jennys dotter!

Hehe han däckade så fort vi kom ur hissen, hard working baby!

Sedan mötte vi upp Jennyfer och åkte hem till henne, åt pizza, drack bubbel och bara hade det fiinfint!

Gillar Stockholm alltså, får ha en lite längre weekend nästa gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *