Thailand here we come!

Nämen alltså jag kom på att jag nog inte berättat en grej och det är ju att på söndag åker vi till Thailand och stannar där i två månader! Skall ju bli helt löjligt skönt! Vi kommer åka till ett ställe vi var på för tre år sedan som är luuuugnt och skönt. Får vi till att Bobbo kan tänka sig att äta något annat än från mitt bröst väntar även en vild weekend i Bangkok mig? Men framförallt åker vi dit för att ta det lugnt och bara chiiiiiilla. Vi är inte bara vår lill familj som åker utan typ hela extended Family på Carros sida, som mest kommer vi vara 22 personer på plats om jag räknat rätt haha.. Vi är 17 personer som åker ner tillsammans, har luckily bokat flygsäten bredvid varandra med så vi lär ju verka vara ett rääätt så badass gäng??‍♀️ Vi kommer bo i ett gated community också, haha fira julen i Thailand och bo i ett gated community, jag vet jag vet.. times they are achanging! Men så glad att Bobbo slipper ett stycke kall vinter! Och kan få vara naken så mycket som han nu kommer kunna vara! Han älskar att vara naken, hatar att få på sig kläder. Hoppas han tycker det är okej med värme också..

Har typ tusen saker jag borde göra men gör därför inget av dem, ligger bredvid min sovande bebis i sängen och ja, skriver iofs det här, istället:) Backlash in ze brainz! Eller så är det bara jag som börjar få Thailand-mindset redan nu:)

Ser inte jättemycket fram emot själva resan dit eeehe, först några timmars (3 kanske?) tåg till Köpenhamn sjukt tidigt på morgonen, sedan hänga på flygplatsen några timmar, sedan flyga i 10 timmar eller vad det var och sedan typ 2,5 timmars bilfärd. Allt detta med lilla Boobs då som jag inte har en aning om hur han kommer bete sig.. Hoppas på harmonisk..

Ja där har vi mig förra gången vi var där. Dricka kokosvatten ut en kokosnöt, bara en sådan sak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *