Fryser ihjäl lite bara

Vad är det där? Kan man ju fråga sig och jamen det är ju bara lilla jag! Som sitter ute i trädgården och klipper en intervju till podden. Iiiiiiskallt I tell you! Var ju väldans kallt i Göteborg idag. Men jag var fast besluten av att idag är dagen detta avsnitt skall bli klippt så det kan komma ut innan vi drar iväg.

Bobbo vill ju bara dags-sova i sin vagn och utomhus om vi snackar en längre stund än en.. kort stund. Så jag fick passa på när han sov, plocka ut dator och hörlurar och sätta mig på en frostig träsoffa.

En låååång stund innan hade han ju bara legat och stirrat på mig såhär

Haha så tyken! När han väl somnade fick jag alltså passa på! Men till slut gjorde hela kroppen omyndighet jag fick gå in. Avsnittet blev iallafall klart och det har man kanske redan sett om man prenumererar men annars lägger jag upp en länk imorgon när jag inte håller på att somna vilket jag faktiskt gör nu, sjukt trött. Men så pepp för nu är det faktiskt bara en dag kvar tills vi drar till värmen hurra hurra hurraaaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *