Nu är vi i Thailand!

Men hallå nu är vi faktiskt i Thailand! I söndags morse gick vi upp sjukligt tidigt och åkte tåg till Köpenhamn där vi tog flyget till Bangkok i tio timmar för att sedan åka taxi i typ tre timmar för att ta oss till detta hus i Mae Phim!

Och här bor alltså vi som vanligtvis bor i huset i Göteborg, Carro, Elvis, Bobbo och jag samt Camilla, Kristian, Liam Jack och Vega. I ett hus ett par hus bort bor Carros andra syster, hennes man och deras tre barn, och ytterligare några hus bort bor Carros exfru, hennes expojkvän och deras barn Ted. Så vi är som en flock kan man säga. Mennnn om vi tar och backar bandet lite och återgår till resan!

Bobbo skötte sig så exemplarisk bra, han är en sådan idealbebis alltså, anpassar sig till nya saker och gillar dem, oftast. Han var glad hela flygresan, sov, lekte och sånt, han älskar att vara här och har till och med tidsanpassat sig redan.

I Köpenhamn lät jag Elvis leka loss i GUCCI-butiken på flygplatsen, hehe stabil bonusmamma alltså..

Bobbo hängde med storebrorsan och ooooh så gulligt han är ju inte så van vid skärmar så när jag satte på en tecknad film försökte han fånga figurerna på skärmen, så sött!

När han låg på en filt på golvet förresten blev vi tillsagda att han inte fick ligga där av den självklara anledningen att om syrgasmaskerna kom ner så skulle den inte nå dit ner haha what ?! Precis som att vi skulle låta honom ligga där då. Var väldigt otrevlig personal på flyget överlag av någon anledning hehe..

Förra gången vi var här drabbades vi ju alla av magsjuka, vinterkräksjukan som vi tog med oss alldeles förmodligen, hittills har tre personer av oss kräkts men vi har positivt hittat andra anledningar till dessa spyor..

Hehe såå glad över att kunna vara naken typ hela tiden!

Idag har vi varit på stranden och Bobbo har badat i havet för första gången! Det var han något skeptisk till men förmodligen för att det kom en våg precis när han doppades.. alltså inte heldoppades och vågen kom inte över hela honom hehe.. När man går utan blöja blir det ju lite kiss och bajsolyckor så att säga, därav bad.. Nu har vi tänkt att han skall bada även utan dess anledningar också alltså hehe..

Carro och jag drack en öl på stranden medan Bobbo badade!

Hehe nejjjj givetvis inte medan han badade^^

Nu har jag precis varit och fått thaimassage, såå löjligt skönt! Min kropp har ju varit helt fucked i fyra månader och en vecka (Bobbos livstid so far). Så det var sjukt välbehövligt. Jag halvsomnade till ibland och trodde bland annat att hon som masserade mig skulle börja äta på min hals en gång hahahaha… trodde det alltså helt lugnt, var inte förskräckt eller något, bara konstaterade det i mitt huvud:)

Här är en del av vår uteplats!

Så himla lyxigt att kunna bo såhär! Det är ett gated community också jahap

Vi kom ju fram igår då och damn så trött det var, hade sovit typ en timme totalt under hela resan haha.

Nej men nu skall vi ta och dra på kvällsmarknad! Hööörs snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *