Jag går till attack..

Idag har vi varit på stranden och jag har typ avlidit över hur bra bilder min nya mobil tar och inte kunnat radera typ en enda bild på Bobbo, mobilen är nu full. Nej skoja, inte än men hallå kolla:

Too cute!! Carro och jag ville såklart inte vara sämre:

Också rätt söta..

Jamen sedan började saker gå downhill så att säga, Camilla, Jessica och jag skulle gå en strandpromenad och gick snabbt och långt. Jessica sa -nä nu kanske vi skall vända om, jag är ju extremt lydig och tvärbromsade, camilla gick precis bakom mig och tittade just då åt sidan och märkte inte min inbromsning utan gick rakt in i min hälsena med sina tår, vi hörde ett KNÄCK, Camilla föll ihop och har nu antagligen brutit foten.. När vi kom tillbaka efter en inte lika rask promenad gick vi och åt, jag fortsatte då min fotattack genom att pussa Bobbo massa på tårna och helt plötsligt råka bita honom i lilltån så han började gråta. Vad ÄR jag för en mamma egentligen? Vet inte ens hur det gick till med att jag bet till. Han är oskadd nu alltså, och återhämtade sig snabbt, men ändå, I am on a roll!

Men för att prata om något annat så maten, MATEN! Så sjukt god! Skall börja ta bilder på den bara för att kunna visa upp och stoltsera.. Blev hungrig bara jag skriver det här nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *