Ammar världen över

Märkliga ställen jag har ammat på blir fler och fler.. stranden kanske inte är ultrakonstig, men vi fick även till det när vi gick på planet till Thailand samt när vi gick av planet i Thailand och när vi väntade på taxin på Thailands flygplats:) Ja idag har vi alltså varit på stranden, en ny strand. Så himla skönt!

Jag åt en grapeglass! Så så gott! Fick äta fort för den bara rann iväg, jag sölade ner allt och alla med detta lila som säkert inte heller går att tvätta bort., Jag har förresten fått grava värmeutslag under rumpan. Alla andra får snygga bruna rumpor, jag får stooora illröda blaffor som är knottriga och som läderhud, börjar sprida sig mot insida lår också. Gör ont dessutom. Skall prova att få bort dem med manukahonung sedan..

Jamen förresten mat! Jag sa ju att jag måste börja ta mer matbilder och nu har jag lyckats ta en:

Det är en spicy papaya salad, SÅ starkt, SÅ gott! SÅ absurt att det är vinter i Sverige och snart jul! Kan icke relatera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *