Update från paradiset!

Igår åkte vi på en båttripp ut på havet för att snorkla lite, det var fruktansvärt hahaha.. Har inte varit så stressad på hela resan, guiderna pratskrek i mikrofoner på thailändska hela tiden, extremt vasst ljud dessutom, och när de inte pratade så spelade de hög intensiv musik, mycket diskant. Jag snorklade såklart ICKE, får ju panik av att vara under vattnet samt av fiskar.. provade naivt nog cyklop och det där ändå men får ju även panik av att inte kunna andas ordentligt så tog av dem så fort jag hade tagit en bild hahaha.. Dock var det väldigt vackert! Och jag simmade iallafall litegrann på ytan av vattnet, utan cyklop och snorkel.

Samt hängde på en fin strand med Boobiloobi som fantastiskt nog numera tycker om att bada i både pool och hav!

Där är han i poolen! Så himla skönt att kunna svalka av honom i vatten ibland som inte är hans lilla plastbadkar, är ju sjukt varmt här.. tänkte skillat nog skriva ett inlägg snart med tips om att hålla bebis sval. Förstår om det kanske inte intresserar alla men ändå. Haha sådan helvändning i allt jag tar mig för, kan ju ändå förstå att jag losing followers like its 1999 på typ alla sociala medier, att de som intresserade sig för mitt pinuppande inte är liiiika intresserade av min bebis men well whatever, det är jag. Eller ja, aningens mer intresserad av bebis än vad jag har varit av något annat någonsin:)

Hursomhelst! Båtturen hade varit fantastisk om det bara hade varit lite tyst och skönt och man bara hade fått vara ute på havet lite. Gillar inte höga ljud. En av oss fick dessutom en grav panikångestattack samt skar upp hela foten när det skulle simmas i smal grotta med livsfarliga havsborrar överallt samt kastvågor och havstulpaner på enda stället man kunde stå på och få någon form av paus. Jag var inte med där såklart, var på stranden med sandig bebis istället.

Mennnn vem är jag att hålla på att klaga? Mår ju som fisken i vattnet och går runt och tänker på saker jag är tacksam över hela tiden för hey ho vad jag är tacksam över att vi är här och kan vara här så länge! Det är verkligen såhär jag vill leva. Ta det lugnt och bara vara, i värme.

2 thoughts on “Update från paradiset!

  1. Underbara bilder på Bobbo och Er! Härligt att han gillar att vara
    i vatten. Ser så skönt ut och tuff ut i sina brillor och dina med var läckra 😉 Kuddarna där var ju superfina – får ni avslöja var ni köpte ifall vi kommer ner framöver och ska handla lite! Må gott! Kram

    • Ja så skönt att han har börjat gilla det! Mm alltså vill ju köpa såå många kuddar! Svårt att få hem bara hehe.. mm skall försöka förklara vart de finns! Kram och må gott

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *