Tips om bärsele!

Assåååå fick ju den här selen från Jollyroom innan vi drog iväg, den är av märket Ergobaby och såå himla bra! (Antar att jag inte behöver märka ut detta inlägg som ett samarbete för det var liksom inte med i dealen att jag skulle skriva ett blogginlägg om det, men gör det bara för att jag vill tipsa om selen för den är så himla bra?!) (Borde jag göra det får väl någon säga till mig, jag fattar inte alla lagar hit och dit).

Att vi har denna sele har gjort så många saker så himla smidigt, Bobbo älskar ju att kolla på saker och människor och vad som händer och här kan han sitta framåtvänd och spana bakom sina små solglasögon (nej, han sitter faktiskt mest i den när solglasögon inte behövs och gör de det så kombineras de med solhatt och uv-filt). Men kvällsmarknader till exempel! Kan ju vara Bobbos bästa ever numera. Ja även mitt faktiskt eftersom han så himla fiffigt kan sitta i selen och vi inte behöver dra runt en stor vagn i smala små gångar..

Denna sele är så himla skön att ha på sig också, banden som den sitter fast på kroppen med är tjocka och vadderade vilket ger ett skönt stöd och gör att bebis känns helt lätt – mkt skönt! Bobbo älskar att sitta i sin sele och jag förstår honom för den verkar sjukt skön, ergonomisk även för honom liksom:)

Funderar du på att skaffa en sele så är mitt råd GÖR DET och funderar du på vilken så är mitt råd DEN HÄR, funderar du på vart den finns så finns den HÄR. Ergobaby Omni 360 cool air mesh, heter den. Lätt den bästa selen jag testat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *