Bangkok bonanza!

Ja då har vi varit här i Bangkok några dagar! Inte alls så skräckinjagande som jag hade förväntat mig utan faktiskt himla trevligt:) Antar att vi har varit på rätt ställen helt enkelt, rätt ställen för oss alltså. Vi har ju hängt en del på marknader, promenixat en hel del och ätit god mat. Inte shoppat och fyndat så mycket som jag kanske trodde men ändå gjort några finfina shoppingfynd, jamen till exempel tre äkta Fjällräven ryggsäckar till mig, Carro och Bobbo för ca 500:-!!

Nej skoja inte äkta såklaaart men ändå. Samt två bandanas för 6:- stycket och en ny fläkt till Bobbo för 30:-, eftersom den uppladdningsbara vi köpte i Sverige har halverat. Denna är också uppladdningsbar samt har ÖRON, så den vinner ju.

Här var det sushi med hela bläckfiskar på, på en marknad.

Det köpte vi inte. Finns ju väldigt märklig mat på marknaderna, hela grodor, insekter, helstekt krokodil och sådant mennnn tar inte bilder på sådant. Jo, tog faktiskt en till bild, men på söt mat.

Gullit!

Världens bästa bebis har fått en ny skallra i hårdplast, utöver det röda märket har han nu även ett blåmärke mellan ögonbrynen.. men gillar den tydligen ändå..

Här är vi ute och går! Vägarna är som gjorda för barnvagn alltså.. icke!

Här tog jag en sådan där turistig bild som “titta så tokiga el-ledningar de har!” Men.. de har verkligen tokiga el-ledningar här alltså!

Idag var vi på Khao San Road!

Bobbo är väldigt populär i Thailand, alla vill ta i honom och prata med honom; förståeligt nog pga sjukligt söt! Han tycker allra, allra oftast om det.

https://iwantcandy.se/wp-content/uploads/2019/12/img_8040.mov

Den här asgrymma tjejen stod och spelade gitarr och sjöng, hoppas jag lyckades ladda upp klippet..

Som mest har vi ju varit alla de här, här i Thailand:

Men imorgon åker nästan hälften hem så då är det vi i huset i Göteborg kvar, samt Carros exfru med expojkvän och barn. Just nu är det bara vi i huset som far runt dock. Bilderna på alla är från Koh Samet för övrigt:)

Nej nu skall jag försöka sova lite här, imorgon drar vi till Pattaya; wish us luck!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *