Årslista 2019!

Gjorde du något 2019 som du aldrig gjort förut?

Ja verkligen, herregud jag var ju höggravid och födde ett barn:) Dessutom startade jag en podd.

Sedan blev det en del oväntade saker relaterade till det, jag var med både i tidningen Gravid och tidningen Mama.

Sedan uppträdde jag ju också höggravid på West Pride!

Jag var också med i P4 och pratade om podden och att skaffa barn som två mammor.

…Dessutom följde jag ett helt fotbolls-VM!

Säkert en hel del annat med men det är vad jag kommer på just nu:)

Vilka länder besökte du?

Thailand, hehe det är nog det enda faktiskt? Reste inte så mycket som gravid..

Är det något du saknade år 2019 som du vill ha år 2020?

Skulle väl kunna tänka mig lite mer sömn heh, men å andra sidan har jag den enda anledningen jag kan tänka mig att vakna då och då om nätterna:) En storvinst med pengar hade ju också funkat, hade gärna blivit ekonomisk oberoende, enda personen i världen som önskar det antar jag hehe.. Ja och så vill jag ju ge ut böcker för guds skull, så ett bokkontrakt skulle sitta fint 2020!

(Och där svarar jag realistiskt bara, egentligen är det jag saknat mest 2019 och mest vill ha 2020 mamma och Trulsa.)

Vilket datum från år 2019 kommer du alltid att minnas?

21 juli, dagen då Bobbo föddes och gjorde mitt liv så mycket lyckligare <3

Vad var din största karriärsmässiga framgång?

Att få bli mammaledig haha! SOM jag har längtat^^ men även att starta podden och att den har fått så mycket uppmärksamhet och så många lyssnare!

Och din största framgång privat?

Jamen att få barn, lätt.

Vad spenderade du mest pengar på?

Tack och lov inte spermier detta år! Det blev nog på sparade pengar till Thailandresan:)

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?
Outskirts of life med GG Allin, som jag ju födde till, A thousand years med Christina Perri, för det är liksom Bobbos låt, och Cold little heart med Michael Kiwanuka, för den är överst på den playlist Carro och jag har lyssnat mest på i år. Dessutom himla fin låt. Ja alla de tre låtarna är ju himla fina låtar.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Så väldigt mycket gladare! 2019 är verkligen ett av de absolut gladaste åren i mitt liv:)

Vad önskar du att du gjort mer?

Ingenting faktiskt. Finns väl massa saker som jag “borde” ha gjort mer men är himla nöjd med hur året har spenderats och hur jag har prioriterat. Att jag har prioriterat Bobbos och mitt välmående och att ta det lugnt.

Den maträtt du åt oftast 2019?

Jag tror att fried rice redan tagit sig upp på topplistan där hehe.. såå gott här och dessutom billigt! Annars är det nog gräddbollar alltså.. Blev ju en del under graviditeten..

Högsta önskan just nu?

Att alla i min närhet håller sig friska och levande. Att Bobbo utvecklas som han “skall”, och att könsmaktsordningen faller.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Nu såhär i efterhand så nej, men när det varade så hade jag ju gärna känt smak och lukt under graviditeten..

Vad fick dig att må bra?

Jag mådde så himla bra av att vara gravid! Kan sakna att vara det. Mådde även väldigt bra av att föda, mitt i allt ont, och sedan av att ha Bobbo i mitt liv, allt med honom liksom; hans lilla andedräkt som luktar vanilj, hans gulliga små fötter, hans skratt, att gosa med honom, att se honom lära sig nya saker. Min fina lilla egna familj får mig att må väldigt bra, så även världens bästa lillebror, min bästis Johanna

och de andra väl utvalda personerna i mitt liv. Är också väldigt glad att jag har fått tillbaka ett par personer i mitt liv som betyder väldigt mycket för mig. Att vara i värmen i Thailand typ hela vintern fick och får mig också att må väldigt bra! Att ha podden och pyssla med den fick mig också att må bra under året, också alla fina mail jag fått från lyssnare samt folk som kommit fram på stan och sagt snälla saker om podden eeh såå fint!! <3 Mådde bra av mycket!

Vem saknade du?
Trulsa, så himla himla mycket <3 Så sjukt att det har varit ett helt år där han inte har varit med.

Vad är du mest stolt över?

Alltså får ju återgå till det här med barnskaffandet som ju har präglat året.. Men att ha skapat och fött denna fantastiska lilla varelse är ju det jag är mest stolt över i hela mitt liv! Jag tycker även att jag är en bra mamma så det är jag också stolt över. Jag är dessutom stolt över att jag är gift med världens hetaste pingla!

Ja och så podden såklart, väldigt stolt över att jag har startat den:)

Äh jag är himla stolt över mycket faktiskt.. life is good:)

Vad är ditt nyårslöfte för 2020?

Jag har lovat Carro att ha som löfte att inte säga att jag är klar och redo att gå när jag inte är det haha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *