Det blir en dag på stranden nanananananaa..

Hängde på stranden och drack drink på flaska och kollade solnedgången idag, något vi tagit för vana att göra då och då – himla fint! Solnedgång går ju aldrig att fånga lika fint på bild som det är i verkligheten men ändå:)

Buhuuuu nu är det bara lite mer än två veckor tills vi åker hem, känns typiskt opepp! Skall försöka förkasta ledsenheten inför det och njuta av resten av tiden bara.. men ändå! Kan inte alls förlika mig med kalla och blåsiga och regniga Göteborg och Sverige..

Imorgon skall Bobbo, jag, Camilla och Annelie åka till Bangkok igen! Stanna tills på lördagen bara men hänga runt på marknader och lite sådant, skall bli kul! Kommer bo på ett lyxhotell med HOTELLFRUKOST, bara en sådan sak:) Tar taxi dit från här, tar två timmar ungefär.

Idag har vi varit på stranden, badat och senare även sett massa vattenbufflar! Är liksom en stor hjord som vankar runt här, så sjukt.. Jag har inte sett dem lika många gånger som andra av oss så blir sjukt imponerad varje gång. Tänker såklart inte på att ta bild på dem, blir för exalterad.. skall försöka komma ihåg att göra det nästa gång:) De påminner verkligen om dinosaurier i all sin storhet. Apropå påminna om dinosaurier så såg Carro och Camilla en varan igår!! Alltså när de tog sarengen till mataffären bara. Den gick över en liten väg, så sjuk grej! Hade blivit livrädd.. Är väldigt glad över att jag inte har sett någon orm här, finns ju massvis. Har sett en död platt orm som låg på en liten väg vi brukar åka på, men det är också det enda. Hoppas verkligen det fortsätter så alltså.. Nej usch nu kan jag inte skriva mer om så äckliga saker.. kolla min lilla docka när han sov på stranden förut istället

Pussmunnen!

Här leker han med sina klossar på vår terass, drog av favorit fotoposen när kameran kom fram^^ så sjukt sött att han tycker att det där är en så bra pose:D Det är det ju visserligen också, skall också börja köra den..

Mitt lilla gull alltså.. aldrig sett en sötare bebis än honom! Nej nu skall jag ta och sova så jag är redo att ta Bangkok med storm imorgon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *