Pizzatime!

Asså lägg liksom ägg vad gullig familj jag har.. Fattar inte riktigt hur jag kan ha sådan tur:)

Här sitter vi på Bali som är ett ställe vi går till ibland på lördagarna när vi vill lyxa till det med till exempel PIZZA. Såååå sjuuuuukt god pizza här! Stenugnsbakad (vet inte om det heter så, kan lika gärna vara vedugn.. men sådär tunn liksom krispig botten och småbränd på kanterna..)

Svamp och färsk chili. Det är färsk chili som är den magiska ingrediensen som gör pizzorna så beroendeframkallande här, för mig och Carro iaf som väljer att ha det på, så mycket chili att det bränner i munnen ooooh dreglar bara jag tänker på det! Äter så sjukt stark mat hela tiden förresten haha, Bobbo har konstant ont i magen men det är det värt! Nej skoja, det går inte över i mjölken fakkkktiskt! Apropå saker som inte går över till mjölken, här är jag och en delikat blå drink, också på Bali!

Gott gott, trodde även på Elvis när han sa att blomman var ätbar och tyckte att –Ja, den smakar lite sallad liksom. Men sedan sa personalen att den inte alls var ätbar..

Idag kommer Carros lillebror hit! Skall bli kul! Svartsjuk på att det inte är min lillebror ba men skall försöka förskjuta de känslorna..

12 dagar tills vi åker tillbaka till Sverige nu, ooooh det är så orimligt!! Vill stanna minst tre månader till. Boobtroob, kommer vara som tortyr för honom att komma till tråkväder, behöva ha massa kläder, inte kunna bada i havet, inte få överdriven uppmärksamhet från alla vi möter, inte se massa nya saker hela tiden. Känner mig som världens sämsta mamma som skall utsätta honom för det, men får väl ändra synsätt där också. Så skönt att han älskar så att vara här iallafall, och så himla mycket han har lärt sig och vad han har växt! Lilla världens gulligaste..

Igår lärde han sig att lyfta 5-kilos hantlar, bara en sådan sak. Hehe näj, men var besatt av att hålla på dem iallafall. Kolla lilla spetsiga munnen, han gör så när han koncentrerar sig^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *