Det blir en öl på stranden, nanananaaa-nana..

Jojo här ligger man och mår! Drack en öl på stranden igår och alltså eh öl på stranden?! Så sjukt bra grej!! Det vet jag ju att det är. Påminns om det på nytt när det sker bara. Hade det inte varit för faktumet att jag har bebis med mig samt att det är onyttigt på en hel del vis att dricka öl varje dag hade jag lätt druckit öl på stranden varje dag. Så gott, så skönt, så bra kombo!

Alltså jag orkar inte hur fint det här är.. Är inte heller jag som tog bilden, är Annelie, men så fint! Och så himla BRA GREJ att Bobbo nuförtiden faktiskt kan somna genom att Carro går runt med honom och inte bara ammas till sömns vilket varit grejen tidigare.

Bilderna är från igår men var på stranden idag också. Skall till stranden sedan igen för att ha picnic i solnedgången, älskar stranden.

4 thoughts on “Det blir en öl på stranden, nanananaaa-nana..

  1. Men så underbara kort och du får ursäkta men det på Carro och Bobbo var ju magiskt 😉 det är ju bra att han kan somna på flera sätt så ffa Carro men också andra kan få sötnosen att somna! Ha det underbart! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *