Dag 49, strand, strand, strand…

Dag 49 i Thailand idag. Älskar det! Vill att det skall bli dag 79, 158, 382, 490 osv osv osv i all evighet amen. Men nej, det blir 57 dagar denna gång. Detta vet jag exakt eftersom det var det vi fick fylla i på våra visum. Men hursomhelst. Igår var vi på en ny strand, eller alltså ny strand för oss. Önskar vi upptäckt denna strand innan för ojjjj vad bra den var! Kommer återvända till den snarast! Bee happy heter den, så åker du till Mae Phim, åk till Bee happy. Lugnt, skönt, aaaaasgod och billig mat och dessutom kunde man hyra sådana där stand up paddling boards billigt.

Bobbo kröp runt på stranden..

Överbeskyddande mamma där också ja heehee.. men kolla här! Jag backade undan för att kunna ta lite drömmiga semesterbilder!

Lägg av så ultrasöt! Och sandig haha. Mennn ingen fara på taket där eftersom han älskar att bada. Sand i munnen var ingen hit dock.. däremot att gräva i sanden med händerna och fötterna:)

Av någon anledning är Bobbo helt besatt av menyer, kanske för att de ofta är inplastade här och att han därmed kan bläddra i dem..

Här dreglas och beställs det loss iallafall. Mm och sedan hyrde vi sådana där stand up paddle boards då!

Det var kul! Jag var oväntat duktig på det men alla var väl för chockade av det faktumet för att ta bild på det..

Tog ingen bild på maten pga sämst på sådant men ooooh sååå gott!! Alla ville bära Bobbo som vanligt, lät vissa göra det..

Tog bild för att ha något att visa upp för polisen om han skulle bli tagen. Nejjjj inte, tog bild för att det är sött. Men det är rätt svårt alltså.. Kan bli supernojig bara av att någon håller honom och säger oftast nej eller låtsas att jag inte förstår vad de vill, tänk om någon slänger ner honom i marken liksom?? Också väldigt jobbigt när de går iväg med honom för att visa upp honom för andra. Jag går efter. Just här gick jag efter in i både restaurangkök och viloavdelning för personalen. Så nojig. Men hellre att kolla en gång för mycket än en gång för lite. Båda här ovan var ju supersöta och snälla så hade med 100% säkerhet inget att oroa mig för, men ändå. Och tänker att det är bra för honom att träffa och bli buren av olika människor han inte känner, därför jag låter det ske överhuvudtaget. Han brukar tycka det är kul med uppmärksamheten bara. Borde antagligen slappna av lite ba.. Men svårt hehe.

Här är han med sin morbror Timmy som ju också är här nu!

På kvällen gick vi till Bali då eftersom det var lördag.. Då får man dricka en drink och äta den sjukligt goda stenugnsgräddade pizzan med färsk chili på. Eh alltså SÅ god! Både Carro och jag har blivit smått obehagligt toleranta mot starkt nu, andra nästan kräks och gråter och vi smaskar glatt på. Kommer inte kunna äta någon mat i Sverige nu antagligen. Bara rå chilifrukt.

Bobbo gjorde snygga miner och lekte med snus.

Idag var vi och köpte massa färsk frukt

Seriöööööst orkar inte ens!! Hur skall jag kunna leva utan massvis med god frukt? Allt är så mycket godare här.. En påse med stora och goda passionsfrukter för 15:- liksom, i Sverige kostar ju en liten typ 10:-

Skall ta och sova lite nu. Imorgon skall jag gå på massage och kannnnnske åka till Bee happy igen, beror på vädret. Men behöver tex köpa en sarong där, för det hade de såklart också massvis med som var både billiga och snygga.. En sådan strand! Åk dit! Vill bo där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *