Billig tandblekning i Thailand

Nu har jag hört rykten om att det är billigt i allmänhet att gå till tandläkaren i Thailand och hade funderat på att både göra det och bleka tänderna när jag ändå är här. Råkat glömma det dock haha och nu är det lite för lite tid kvar för att prioritera att lägga tiden på en sådan sak känner jag. MEN vill ändå ge ett billigt och effektivt tandblekningstips om man skulle råka befinna sig i Thailand! Nämligen den här örtbaserade tandblekningspastan och krämen!

100 baht är ungefär 33 kronor så just det här är ju sjukt billigt. Och som sagt, effektivt! Vi köpte en sådan där liten burk för 15 baht och använde några dagar. Det är då som en pasta som man skall borsta tänderna med (inget vatten då bubblar man sönder..) i en minut innan man borstar tänderna vanligt. Tänderna både känns renare och lenare samt man får en bra andedräkt OCH den bleker väldigt effektivt! Dessvärre finns det då en downside och det är att huden i munnen blir väldigt torr och för oss alla gjorde en lätt flagning hahahaha.. så använder inte den mer. Köpte en tandkräm och även den var effektiv men samma sak där kände jag så använde bara ett par dagar. Men eftersom den är så effektiv så kan man ju använda den i ett par dagar bara om man vill ha ljusare tänder till något särskilt. Mm så det var ju lite av ett dubbelsidat tips men ändå ett tips:)

2 thoughts on “Billig tandblekning i Thailand

  1. Aj då verkar inte så skönt att både flaga och torr i munnen. Saliven jätteviktig för tändernas hälsa har jag själv fått erfara, tyvärr.
    Du har väl jättefina tänder ☺ men borsta med lite lite bikarbonat har samma verkan!
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *