Ja då var man tillbaka i mörkret då..

Jahapp. 6 stadiga grader, grått grått oändligt grått och regn. Så var det Göteborg är ja. Hade glömt det.

MEN OOOOOOH VARFÖR ÄR VI INTE KVAR I THAILAND?!

Detta undrar nog framförallt Bobbo som är ett litet nervvrak av jetlag och miljöbyte. Stackars stackars stackars! Så van vid värme; inte behöva ha massa kläder på sig, bada i stora havet, massa glada främlingar som pratar med honom och ler mot honom. Nu: Sverige. Han har gråtit sig hes. Har så dåligt samvete, vill bara åka tillbaka med honom.

Långsemester är en så himla bra grej och så bra för själen men att komma hem blir så himla bitterljuvt, med betoning på bitter.

Att gå från att ha som största dagliga beslut vilken strand an skall välja idag och vilken restaurang man skall gå på till att inte ens vilja gå utanför dörren pga vädret. Att gå från att vara ute hela tiden till att vara inne hela tiden och känna sig inläst. Jajajaaaaaaa jag förstår om det låter klagigt och bortskämt men man får faktiskt klaga ibland.

Där är en bild på min familj på stranden dagen innan vi åkte hem istället. Och obs! Det bittra i att inte längre se sig i spegeln på kvällen och konstatera att idag har jag visst blivit ännu brunare! Utan istället veta att nu går det mot vita tider igen. Här djupnar ingen solbränna.

Camilla och Bobbo på stranden tidigare den dagen; vi maxade med en strandturné.

Nej nu skall jag krypa ihop under täcket och krama min sovande bebis innan jag går upp igen (har redan varit uppe flera timmar men han somnade om så la oss i sängen istället) och försöker ta itu med denna dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *