Regnbågsbebisen och smala jag

Hår står Boobskin och jag innan vi gav oss ut på långtidsvistelse utanför hemmet förut. Eller aa, några timmar iallafall.

Var på biblioteket så vi kunde hänga i barnhörnan och han kunde få interagera med andra barn. Som en käck bonus på det kommer ju då också att jag får interagera med andra barns föräldrar o_O Inte min hobby direkt men vad gööör man inte för sitt lilla barn?? Älskar ju dock bibliotek så tycker det är finfint att han lär sig från start att böcker och bibliotek är bra grejer.

Usch jag har fortfarande dåligt samvete för att jag har tagit honom bort från varma Thailand till iskalla Sverige där man behöver ha massa kläder på sig men ÄNDÅ fryser om näsan och kinderna. Iallafall söt overall, även om han inte är så förtjust i den då.

Alltså en annan sak är att jag har blivit så besatt av broccoli. Jag vill typ bara äta broccoli, tillagad i ugn, stekt, rå. Allt funkar, med piri piri och vitlök till också gärna. Råkar köpa broccoli varje gång jag är i affären, upptäckte förut att en hel hylla i kylskåpet nu är fylld med broccoli hahahhaa.

En tredje sak är att jag har blivit så himla SMAL. Kanske inte syns på bilden ovan eftersom jag har lösa byxor på mig (var inte lösa tidigare, bara en sådan sak) Men jag har iallafall blivit väldigt smal, flera kilo smalare än jag var innan jag blev gravid. Innan jag blev gravid hade jag ju inte vägt mig på väldigt många år men började ju göra det när man gick till mödravårdscentralen och sånt och så nu då, för att kolla och jo stämde; smal. Har sprungit på två olika jag inte träffat på ett tag idag och bådas första reaktion har varit -men herregud vad smal du är! Kanske är det thaimaten, den är ju inte så fet liksom. Kanske är det att Bobbo inte är en så stillsam bebis som jag därmed springer efter eller bär. Kanske är det amningen. Kanske är det att jag går långa promenader med vagnen, kanske har jag fått en parasit. Ja I dont know, men smal är jag iallafall. Trodde jag skulle bli lite tjock av att vara gravid och sånt men tydligen icke!

Ja det var väl det jag hade på hjärtat just nu.

One thought on “Regnbågsbebisen och smala jag

  1. Fint foto på Er ❤ tror inte Bobbo fyser så farligt ändå, han ligger väl i vagnen.. ? kan förstå att Du längtar tillbaka och det blir ju säkert fler resor. Att amma är en (oftast) effektiv metod att förlora kilo ? om man nu behöver det! Dina B där med Bibliotek och Broccoli ? är bra/goda ting! Må gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *