Valentines och funkar en sladd att ha som snutte?

Haaaaaappy Valentines!

Yesyesyesssssss idag kom jag äntligen ihåg att fira denna dag!!! Som synes med ett nätt litet hjärtformat hårspänne. DOCK inte bara med det utan även genom att ge blommor + en duk till min fru.

Det kan dock ha varit så att hon trodde att detta var något JAG mer ville ha än hon eftersom jag uppskattar snittblommor mer än vad hon gör och mmmm vaaaad skulle väl det göra om hundra år i sådana fall? Huvudsaken är väl ändå att vi har dem här nu och att de är fina:)

Helt ärligt så är jag lite osäker på om en sladd verkligen är en bra snutte och en kontakt verkligen är bra att ha som napp? Någon mer allvetande som vet? Näjjjj jag vet också! Och försöker tala honom tillrätta i frågan. Han vill också klättra runt den öppna spisen som har de hårdaste kanterna, ooooh ångesten i att han är så snabb!! Såå idag är jag väldigt glad över att vi har fått en tyghjälm av Annelie!

SOM jag har pratat om att jag vill att han skall ha en! Han skall givetvis inte ha den sådär löst på huvudet och uppknäppt så som de som tror att de är coola och åker motorcykel med uppknäppt hjälm har. Seriöst hur ocool är man inte om man har det så?! Haha! Och obs, menar inte att Bobbo är ocool alltså haha. Han är den coolaste jag vet.

Han är även snorig. Jag har aldrig förstått mig på föräldrar som inte torkar snor konstant från sina snoriga barn men det var innan jag själv fick ett som blir så sjukt arg när man torkar, så gör det bara nästan konstant.

Tog på mig läppstift och släppte ut håret en kort stund förut för att ta en biiiild. Läppstift och utsläppt hår är ju dessvärre en extremt dålig kombo med bebis så var en kort snygg stund innan håret stoppades undan och läppstiftet torkades av. Ja, snor också ja. Såg det försent haha.

Nämen nä nu är sova sen middag-stunden strax slut här såååå jag avslutar.

Glad hjärtans dag!♥️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *