Bobbo 7 månader

Tänka sig, min lilla bebis är nu 7 månader! Oj så fort det gick och oj så bäst han är! Han får mig verkligen att skratta så många gånger om dagen, skämtar och spexar och håller på, klart man fick en rolig bebis liksom:) Helt absurt hur sjukt fort allt går, inte bara tillväxten. Det är som att han lär sig nya saker varje dag. Han står så himla stabilt och stadigt mot saker nu, oftast hållande i sig med bara en hand då.. Och damn vad han kryper fort! Han kryper mellan rummen, älskar att jaga dammsugaren samt att plocka ut alla sina leksaker ur leksakslådan och sprida ut dem och alla sina böcker över golvet. Böcker förresten, så glad att han älskar sina böcker! Och kan BLÄDDRA i dem, oh han är så smart:) Han älskar också att busa och illskriker små glädjetjut när man gör det. Mamma Carro är typ den roligaste han vet och han gapskrattar åt henne så många gånger per dag. Han klättrar upp mot ens ben och vill bli upplyft eller kommer och sätter sig i knät när man sitter ner. Så söt! Han har inga tänder då HAHAHAHA vi trodde ju att han fick en i Thailand när han var 4 månader men efter ett par veckor var den borta och det visade sig att det bara var en blåsa^^

Hans favoritsaker att äta är just nu avocado och små mjuka delar av popcorn. Vi lagar en del barnmat till honom men köper också färdigt ibland. Han gillar en som är mosad broccoli och quinoa väldigt mycket, klart han gillar broccoli liksom:) Vi försöker fasa ut amningen för att kunna dela lite mer på allt, men det är svårt! SKULLE vi få ett barn till så skulle det vara något som skulle vara mer noggrant från start; att hen också skulle lära sig att dricka från nappflaska så det gick att mixa amning och flaskmatning. Nu är han väldigt fäst vid amningen, ja jag med så ja, det är lite svårt. Men det är väl faktiskt också det enda svåra med honom egentligen. Han är en liten person med en stark vilja och ett hett temperament haha men så länge han är såhär liten så är det ju bara väldigt gulligt, de starka känslorna som yttras är ju oftast glädje dessutom.

Ja han är så himla fin alltså, jag storknar varje dag och tycker varje dag att det är så sjukt hur någon kan vara såhär söt och gullig och rolig och bra. Och MIN:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *