Söndagsmix

Mm här står man och tänker så det stänker och nyper i den lilla kinden. Är ni rädda för Corona? Alltså så tröttsamt att ens skriva om det för det är ju överallt men också svårt att liksom bara ignorera det, eller ja, det går ju inte ens..

Jag tycker allt omkring är mest obehagligt, att allt ändras och inget är som det skall. Jag tycker synd om alla småföretagare som kanske precis startat upp sin verksamhet och håller man inte på med att sälja toalettpapper så verkar inte folk så shoppingsugna direkt, eller sugna på att gå och se på någon form av underhållning eller gå ut och äta eller typ någonting som har med någon form av konsumtion att göra. Så uppenbart det blir hur allt hänger på konsumtion! Och så bra det är för jorden att få slippa produktions och konsumtionshetsen för ett litet tag. Ja som jag skrev om i förra inlägget också. Men den tanken får verkligen mer och mer kraft. Att jorden vill ta, behöver ta, måste ta ett andetag. En liten paus. Hoppas att folk förstår mer efteråt, att vi måste skärpa oss. Inte köra på så hårt. Hoppas det.

Ja vi hade lite konsumtionshets för en stund vi och köpte på oss lite blöjor och papper. Men mm, ingen orimlig shopping direkt, vi är ju ändå 4 i familjen (bara en som behöver blöjor men desto fler som använder toapapper) och dessutom får man rabattkupong på 100:- vid köp av tre paket blöjor. Glömde dock använda rabattkupongen haha.

Så glad att jag inte är höggravid nu, skulle kännas så himla nojigt att föda i dessa tider när man inte vet om personalen kommer räcka till eller behövas till annat och där partner inte får vara med på bb och bara en person på förlossningen. Också glad att vi inte är kvar i inseminationskarusellen, av många anledningar, men just nu också för att Danmark har stängt gränserna så man kommer ju inte in dit för att göra inseminationen. Mina tankar går till er som är något av ovanstående. Inte för att det hjälper något, men ändå.

Har ni förresten sett det här?

Hoppas det stämmer. Ja biten om att det försvinner plötsligt alltså.

Nej men över till något helt annat, igår var jag på personalfest!

Gick med mina kollegor/ vänner/ familj hahahah lika bra att ha allt i allt. Allt i allos

Ja det var kul iallafall, är sliten och trött idag men det skall man väl också vara någon gång:)

Skall nog ta och stödja den lokala pizzerian sedan, kan ju behövas i these times. Tänker bara på dem. Vill inte alls ha pizza själv. Sådan är jag, totalt självuppoffrande haha.

6 thoughts on “Söndagsmix

 1. Sedan Coronautbrottet har 1.000.000 miljoner barn dött av svält.
  Toapapper är en helsvensk produkt och finns i överflöd.
  Proportioner?

 2. Menar att miljontals barn dör varje år av svält utan att folk reagerar, Men så fort det rör oss (corona) blir det ett väldigt ståhej.
  OBS! Det var ingen kritik mot ditt inlägg

  • Ja, som med så mycket annat när det kommer nära tyvärr.
   Nej okej jag förstår, förstod bara inte varför det skrevs just där. Kändes som kritik.

 3. Jaa jag är höggravid! I sthlm! Som en mardröm emellanåt men försöker stay Calm o tänka jag klarar att föda o va på bb utan min partner. Bara vi får va friska o överleva ??

  • Nej oj jag förstår att det känns nervöst! Hoppas hoppaaaaas att allt lugnar ner sig tills det är dags♥️ Och vad kul med höggravid, grattis! Oooh vill också föda igen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *