Hoarding gone over board..

Men se så bra liten skylt på Willys! Alltså jag förstår om man är i riskgrupp och nojjar och vill ha mediciner hemma, eller om man har små barn hemma och är rädd att alla mediciner skall ta slut så man köper på sig lite extra. Men hello vi är ju massa människor, var lite solidariska med varandra.

För att gå över till en annan sak men samma men helt annan så utöver att vår basmat nu ofta är slut i affärerna för att någon annan köper den och antagligen fyller upp skåp och förråd, om inte alla helt magiskt börjat äta linser och bönor helt plötsligt, så är också jästen slut överallt.

Folk är hemma och har börjat baka tydligen men HALLÅ ALLA? Har alla börjat baka?! Det är något sjukt över det här haha.. Dumt nog krockade det med att Carro och jag kom på att hello vi börjar baka glutenfritt bröd att äta! Så helt aningslöst gav vi oss ut för att köpa jäst men det visade sig då att det var slut i alla affärerna och även slut hos leverantörerna eeeeeeeeeh. Orka! Hur ofta börjar vi tänka att vi skall äta glutenfritt men att vi skall baka bröd istället för att köpa? I helt fel lägen verkar det som..

Ja men iaf när jag då sökte efter jäst på nätet så såg jag detta fina på Coops hemsida:

Jag hittade ingen jäst men istället lite fint. Du sökte jäst, du fann fint. Du är inte besviken. För att göra en heeeelt förvirrad Edith Södergran-referens.

Hittar någon jäst i Göteborg så säg gärna till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *