Det är så härligt att gå i solen, kjolen!

Skulle skicka en skrytbild till Johanna förut om att jag minsann tog barnbagnspromenix barbent men mm här kommer den här också hehe. Barbent alltså! Och luvtröjan åkte av den rätt snabbt också. Kan det inte bara alltid vara varmt?! (Nevermind att jag ser galen ut, minns att jag var snygg en gång i tiden ba haha).

Världens bästa bebis skulle också uppskatta det vilket gör att vi är två mot alla andra som vill ha det kallt så vi borde vinna.

Alltså kolla på honom, fatta att jag avlider av all söthet varje dag. Gungat idag, han skrattade hela tiden. För gullig!

Fjärde natten utan amning idag, jag fortsätter att sova i eget rum och vem vet, kanske blir det tredje natten utan avbruten sömn. Märker redan hur min hjärna klarnar till i vissa stunder:) Något som inte klarnar till är brösten. De fortsätter vara, nu något kantiga, betongblock som går att flytta runt på från sida till sida. Ligger med en varm vetekudde på dem nu. Förut när jag duschade varmt på dem bara sprutade det mjölk från dem när jag tryckte på knölarna. Fortfarande känslosamt. På ett sätt vill jag bara amma honom tills han är vuxen. Älskar att amma! Men vet till största del att det här är ett bra beslut.

Imorgon skall vi ut på promenad med William och Ester igen. Så kul att både Bobbo och jag får nya kompisar genom podden:) Känns nästan lite freaky av mig, som att jag använder podden som en kontaktannons för att få kompisar haha, nästa vecka skall vi dessutom träffa ha picknick med Julia och Noe igen^^. Men är faktiskt inget jag planerar att ni skall det bli kompisdags här! Bara råkar ha så himla bra gäster att jag vill fortsätta hänga med dem:)

3 thoughts on “Det är så härligt att gå i solen, kjolen!

  1. Lite ot men tycker det är konstigt att folk fortfarande umgås i Sverige 😃 mina vänner i Finland har inte setts i en månad då de har alla stannat hemma och här är det förbud på att träffa folk man inte bor med pga viruset. Men det måste ändå vara ganska skönt att fortfarande kunna göra det! Något man har tagit förgivet.

    • Ja oj nu slog mig tanken om hur oansvarigt inlägg att bara skriva om massa jag träffat och skall träffa typ😂 Men det är utomhus så det skall ju inte vara så farligt.. Annars skall man väl vara försiktig.. Hur är läget i San Diego nu med allt?

      • Ganska konstigt men vi har vant oss vid det här laget: folk som jobbar med allmänheten som jag och Robert då är tvungna att bära munskydd och handskar på jobbet. Man måste stå i kö för att komma in i mat affären osv. Nu ska man ha munskydd överallt. Vissa ställen som barer och salonger och sånt är stängda. Men livet går vidare och vi försöker ta hand om oss själva så gott det går 😃

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *