Sheetmask på flygplan

Det är så väldigt väldigt svårt att ta sig själv på allvar när man har en sheetmask på. Att jag även kontrar med hårfärg i eller kaninöron till gör ju inte saken bättre. Vet inte hur många gånger jag får sätta om den här för att jag skrattat ihjäl mig när jag ser mig i spegeln när jag sätter på dem. Vega kom upp en gång när jag satt i soffan och hade en sådan här på mig och började gråta, haha totalt förståeligt! Ser verkligen ut som en galen mördare som skär av ansikten och sätter på sitt egna^^ Har INTE låtit Bobbo se mig med sheetmask på. Sparar det till halloween. För övrigt ett mycket bra tillfälle att skrämmas samtidigt som man hudvårdar!

En annan sak med sheetsmasks är ju att det så ofta, i beautypoddar och tidningar tipsas om att det är perfekt att ha en sheetmask på sig när man flyger, HAHAHAHA! Orkar ejjjj!! Vad man skulle skrämma ihjäl ALLA:D

Ja om någon vill vara lika fin som jag så är maskerna från Klairs och By Wishtrend och ja de var bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *