Gratis spådomar?!

Assåååå du vet sådana där tester som folk lägger upp sina resultat ifrån på Facebook och sånt och så går man kanske in på den sidan där de finns och det är massa tester man kan göra typ “kolla vilken drink som är du baserat på ditt förnamn”, “se vilken personlighet du har baserat på vilken dag du föddes”, “se vem som är den vän du kommer bli gammal med” tyyyyyp och sånt. Och gör man ett test så skall man godkänna att sidan får rätt till all ens information på Facebook eller nåt sånt haha.

En sen natt 2018 satt jag inne på den sidan och gjorde några sådana test, gjorde printscreens på alla för jag tyckte att de stämde så bra:’D La inte upp dem på Facebook för eeeh.. sådan är inte jag bara 😛

Men nu lägger jag upp dem här istället.

Ja och så framförallt en som var vad som kommer hända 2019 som då gjorde mig extra glad för det var ju det enda jag önskade.

(Där ser man även tiden jag satt och gjorde dessa test^^)

Jamen iaf, det stämde ju också! Jag BLEV gravid och hur sjukt är det inte att alla de test jag gjorde STÄMDE? Rätt spooky ändå haha. Ja och förut var jag inne på en sådan sida igen och drog några tarotkort som visade det här:

Och det stämmer ju med! HUR kan alla sådana här test veta att mitt liv inte varit helt lätt?? Och mm det har varit lite jobbigt det sista. Att sluta amma var jobbigt, jag är jättenojjig över att Bobbo skall börja på förskolan och att jag inte skall kunna ha koll över att han inte far illa eller om någon gör något mot honom, jag vet inte hur jag skall orka jobba OCH ha barn, jag sover inte tillräckligt, min hjärna är helt fucked och jag glömmer typ ALLT, jag har ett jättestort behov av att vara ensam och nu är jag nästan ALDRIG ensam. Jag har saknat mamma extra mycket och det har varit en del andra saker också. Så ja, det har varit lite tufft.

MENNNNNN då är det ju himla tur att jag snart skall få min belöning! Något jag drömt om länge och inte ens kan föreställa mig! Eeh perfekt!! Ser mycket fram emot nästa månad och tar för givet att det kommer stämma också såklart:)

Ja iallafall, nu undrar jag om det är något magiskt med dessa sidor? Att riktigt mediala saker nästlar sig in i dem liksom? Ja i slutet av nästa månad vet jag om det är for realz eller ej^^ Tills dess kan jag ju rekommendera att testa på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *