Poolparty i solen

Assååååå en sån fin helg jag haft! Carros äldsta syster fyllde 40 och bjöd hem på poolparty. Solen har lyst, det har varit varmt och det har sabrerats skumpa. Visade sig att jag var ett proffs på just det, who knew?! Ja ingen annan iaf eftersom alla var livrädda när det var min tur. Men gick då strålande!

Och Bobbo fick bada i pool igen, äntligen! Han uppskattade det dock inte lika mkt som i Thailand och ville mest sitta fastklistrad på mig som en liten apbebis <3 van vid varmare vatten I guess. Åts även supergod mat samt en ostbricka från himmelriket.

Idag skall det komma hit en person som skall göra ett litet porträtt av mig till sin youtubeserie. Kul kul! Skall försöka uppföra mig och inte dra för många skämt som ingen ändå kommer fatta haha.. story of my life:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *