Min sommarlista

Tog en sommarlista ur någons blogg, vet inte vem som har gjort den först för det refererades till olika personer, Elsa Billgren var en av dem så det kan ha varit hon. Aa nu tänkte jag fylla i den iaf:)

Mina planer för sommaren:

Att det skall vara varmt och soligt, men det bestämmer ju inte jag så det är ju svårt att planera. Planerar det iallafall. Sedan planerar jag Bobbos lilla 1-årskalas som dessvärre bara blir för närmsta faniljen, hade velat ha ett STORT kalas men aa, tiderna.. Planerar också att vara på landet i vårt lilla hus en del, att bada och att ta det luuuugnt. Samt att jobba på mitt hemliga projekt, så helt lugnt kommer det ju inte vara:) Samt KAN inte vara eftersom jag har en galen bebis haha.

Getterna invaderade vårt lilla hus på landet på midsommar..

Bästa sommarstället:

Alltså jag får nog säga vår trädgård ändå; fördelar med den:

1. Den är väldigt nära.

2. Den är fin och stor.

3. Bobbo älskar att vara där.

4. Vi har två pooler (jaja, en av dem är Bobbos minipool, men ändå)

5. Vi har massa smultron.

6. Vi har en grill.

7. Vi har finfint sällskap.

8. Det är ofta sol där.

Kan verka ologisk att Bobbo ha UV-dräkt på sig här..

Favoritsommarblomman:

Hmm, smultronblomster, vallmo, blåklint, smörblomma och kaprifol.

Här badar jag helst:

I Thailand. Men om i Sverige så i havet såklart. Minus för maneter, plus för allt annat.

men inte här:’D

Hur länge ska du vara ledig?

Året ut <3

Har ändå smått panik för det känns för kort.

Vad kommer du köpa inför semestern?

Solskydd till Bobbo, ekologiskt och fysikaliskt givetvis. 

Vad ser du mest fram emot?

Att ta det lugnt tillsammans med familjen. Det här ta det lugnt, som jag tjatar om, vet jag ju att det inte kommer ske haha men ändå.

Det här lyssnar jag på i sommar:

Första låten med Babblarna är ju en populär dänga här hemma.. Annars intensivt barnprat och förhoppningsvis även till mitt inre.

Favoritsommardoft:

Kaprifol, grill, våt asfalt, kokos

Hur kommer du att göra dig illa?

Förhoppningsvis inte alls men en del sönderkliade myggbett lär det ju bli eftersom jag kliar som en besatt om jag får några. Eller när snarare.

Vad oroar du dig för?

Att Carro skall få för lite semester. Annars känner jag mig rätt o-orolig.

Den ultimata sommardagen:

Vakna utsövd till strålande sol, inte ha några planer utöver att vara där jag är. Ledig hela familjen. Kanske bada lite, fixa med något smått projekt. Grilla. Vara ute hela dagen.

Hur kommer du minnas din semester i september?

Den kommer ju tack och lov att fortsätta i september:) Men själva sommaren hoppas jag att jag kommer minnas som ostressig men att jag ändå hann med det jag skulle göra. Kärleksfull och fin såklart också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *