Semestrat i Falsterbo

Jahapp då har vi varit på en liten familjesemester i Falsterbo men är nu på väg hem. Har ätit en multimegagod falafel från Värnhems falafel precis, Bobbo sitter och sover i sin stol och läget var ultimat för att klippa ihop ett poddavsnitt, har liksom ALDRIG två timmar (eller vad det kan vara hem nu) att gör sådant jag behöver göra utan att fixa massa runtom, ta mig till barnfri plats etc. Så var datorn urladdar! Ghhhjjrrjrjxkd!! Mennnnn men, då kan jag ju istället passa på att berätta om vår lilla semester här:) (som ni kanske märker har jag börjat blogga mer än på flera år sedan jag sa att jag inte kände för att dela med mig av någon någonstans^^)

Aaaah iaf, Carros ena syster hade gjort en houseswap, när man liksom byter hus med varandra då, med en familj som bor i Falsterbo. Vi halkade in som på ett litet bananskal då det även fanns ett hus på trädgården som vi kunde bo i, så det har vi gjort sedan i lördags nu. Även Camilla och Vega har varit där, ja och så Jessica, hennes ena barn Calle och deras hund Abbe då.

Vi har hängt på stränder till Bobbos stora glädje, han har grävt som en besatt, planat runt med händerna under sanden, lagt sand på de som solar samt slängt sig framåt med ansiktet ner i sanden, haha galen bebis.. som ju även går nu!! Inte hela tiden men han kan gå små sträckor själv iaf, blir längre för varje dag:)

Sand och pinne, highlife!

Lite oklart vad Elvis och jag tittat på här som enligt mig även verkar äckligt:’D

Även att klättra rund bland växtlighet var fantastiskt roligt

Det är rätt svårt att inte ta bilder på honom hela tiden.. för söt!

Lika söt men kanske inte precis lika uppskattad innan 6 varje morgon när han vill gå ut..

Carro och jag lämnade barnen i mostrarnas ägo och gick på dejt en timma en kväll:)

Ja så det var ju en himla fin liten semester! Falsterbo kändes lite som Danmark så det var ju kul eftersom vi hade tänkt åka dit i sommar men inte får ju. Vi var även i Skanör en dag och även där; Danmark! Inte åkt bilvägen ner till Malmö sedan vi gjorde Bobbo i Köpenhamn :'( mmm det där var ju ingen snygg översättning av emoji till smiley direkt hahahah, men menar en rörd, inte en ledsen/arg hahaha..

Och Bobbis fyllde ett år sedan för en vecka och en dag sedan, så sjukt att jag har en så stor bebis nu, samt en så fantastiskt fin!

Förresten, efter att ha diskuterat saken med Jessica som HAR en överaktiv sköldkörtel har jag konstaterat att det är det jag har, allt stämmer ju för väl in på det. Så skall kontakta en vårdcentral snarast och be att få kolla upp det, även om det innebär blodprov, SUCK. Men är väl lika bra så det blir lite ordning på taket:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *