En insikt mitt i allt ändå

Näej det här var ju inte så kul hörrni… Börjar tröttna på att ha ont hela tiden samt inte kunna göra något. Typiskt tråkig kombo!

Har fått en operationstid iallafall, på måndag. Så bara fem dagar kvar av sveda och värk! Hähä nä, fattar också att det kommer göra ännu ondare efter operationen, men då går det ju framåt ändå, händer något liksom. Nu går jag bara runt med detta onda. Och HATAR att jag typ inte kan göra någonting själv utan måste bli omhändertagen och dessutom inte kan ta hand om mitt barn som jag vill. Kan inte byta blöjor, borsta tänder, bada, klä på kläder, lägga honom (för kan inte lägga ner honom när han sätter sig upp), bär honom faktiskt ändå men med andra armen så inte lika bra som vanligt och inte lika länge. Kan inte leka längre stunder med honom, inte krypa efter honom på golvet vilket är en lek han älskar, och inte heller göra mat till honom. Älskar att jag har Carro som kan göra allt det här för oss båda, men önskar jag kunde lite också.

Dock slog mig en sak för ett par dagar sedan som ändå är väldigt fin. Hade detta varit för säg femton år sedan hade jag ju knaprat upp mina smärtstillande med morfin i redan, samt mixtrat dem med alla andra piller jag kom över och dessutom alkohol. Mm det hade jag väl gjort även om jag inte haft ont.. Men nu är det en sådan extrem skillnad. Jag pratade liksom med LÄKAREN om ifall jag kunde ta två Alvedon över rekommenderad dos^^. Jag skulle väldigt gärna ta ett glas vin för lite avslappning men totalvägrar det också. Och detta var ju väldigt extremt kan tyckas, att jag skall bli så hardcore med rekommendationer och vad som står i följesedlar. Okej förresten, vi kan nog backa tre år och jag skulle inte vara lika strikt då heller, inte äta upp alla piller med en gång och mixtra med massa alkohol men lätt ta lite över rekommenderad dos samt inte banga iallafall ett glas vin. Men nu alltså inte. Och det är för att jag så hemskt gärna vill leva. Tidigare i livet (inte tre år sedan då men om vi backar massa längre) så ville jag bara dö. Nu vill jag bara leva och inte riskera något för att det inte skall vara så. Fin insikt! Känns skönt att vara på den sidan istället:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *