Ny hår och hudvårdsrutin..

Haha såå kul att lägga detta inlägg i kategorin Beauty parlor.. Samt denna romantiska bild. Men mm detta är alltså mina senaste inköp inom kategorin hudvård!

Innan operationen skall jag nämligen göra tre dubbelduschar med sådant här extremt rengörande medel. Tre dubbelduschar betyder med andra ord sex duschar av kropp och hår. Fyra på kvällen innan operation och två på.. jag antar natten?! Eftersom operationen är klockan 7 på morgonen så behövs de göras ett tag innan där då. Denna tvål skall även ansiktet tvättas noggrant med och efteråt får man inte smörja in sig med något. För en som vanligtvis använder rengöring för känslig hud och dessutom brukar fixa och trixa med diverse tonics och serum samt har grav torrhetsfobi känns inte detta megakul. Kanske att tvålen kan funka som någon extremt effektiv syraprodukt om jag har tur. Det står ju ändå på båda produkterna att de kan orsaka kemiska brännskador. Eeeh… okej?! Den ena står det dessutom på förpackningen till och med att man skall undvika kontakt med hjärnan på. o_O Hon på apoteket sa att jag skulle ha vadd i öronen när jag tvättade mig. Alltså hjälp. Andra med blekt hår kan ju också förstå hur håret kommer bli av denna tvål och inget balsam efter. Kommer jag ens kunna borsta ut det? Kanske lättare att bara klippa av allt innan. Eller ja, definitivt lättare för förstår ni hur svårt det är att tvätta håret med gips på en arm som förutom att den är i 90 graders vinkel dessutom inte får bli blöt.

Mm skall bli spännande det här! Ser fram emot en exklusiv och vårdande ansiktsmask när jag kommer hem från sjukhuset. Ser fram emot all hudvård jag skall köpa till mig själv i you did it!-present efter operationen.

2 thoughts on “Ny hår och hudvårdsrutin..

  1. Alltså jag är rädd. Lider verkligen med dig, haha. Om man måste ha vadd i öronen, hur blir det med ögonen isåfall? Känns ju verkligen som något man INTE vill ha i ögonen!

    • Haha jag med! Det står att man inte skall ha det i ögonen??? Så skall väl inte tvätta dem iaf då antar jag? Kommer väl gå blunda alla duscharna antar jag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *