Benefits of borderline..

Hej och välkommen till bruten armbåge-bloggen!

Hehe nä, förhoppningsvis börjar livet kretsa kring något annat snart^^ Eller, det kretsar ju inte runt armen nu heller haha, den är bara svår att bortse ifrån.

Ligger ner men hej hallå jag har både duschat, sminkat mig, tagit på mig en klänning och Carro har satt upp en ny truls på mig så här går det ju framåt:) Har även drastiskt dragit ner på mina smärtstillande för blev så himla deppig av morfinet och ooooooorka vara så nedsatt både fysiskt och psykiskt. Ja så nu ägnar jag mig åt BOB, Benefits Of Borderline; att låtsas att allt är bra. Haha nej, har ju inte borderline längre… men håller ändå på med BOB ibland. Hursom, äcklig hand. Kanske du tänker nu och det är ju helt korrekt eftersom den är helt svullen och jag HATAR svullet, särskilt i kombo med rötmånad. Tror att skenan, gipset eller bandaget sitter för hårt. Det trodde de även när jag ringde till sjukhuset och tyckte att jag skulle åka till akuten men NEJTACK att åka dit igen och sitta där i flera timmar och ha ont, förstår ju att jag inte kommer bli prioriterad direkt (med all rätt, finns ju en hel del värre akuta saker). Så tog dristigt av det översta bandaget och hoppas på bättring och inte försämring..

Aja, nu skall jag passa på att vila en sväng medan familjen är på kalas.

Igår fick jag förresten hem en låda med massa veganskt godis! Så himla gott och fint men mystiskt för det stod inte vem det var ifrån. Skickade ut några sms men kändes väldigt dubbelt för när det var någon som då INTE gjort det så kändes det precis som att jag lite krävande tipsade om att de borde haha.. visade sig att det var från min pappa och hans fru, mycket fint och snällt och jag blev både glad och mätt:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *