Vi har blivit med valp!

Jojo nu har det hänt en grej här hörrni! Nej, inte att jag har tvättat håret eller satt en ny truls på en vecka, det är alldeles för jobbigt med denna arm som inte går att böja eller sträcka och trulsen får Carro sätta för dit upp når jag inte. En annan grej har hänt, kolla i mitt knä! Vi har skaffat en till beeeeebis! En liten pälsbebis, Majken heter hon:)

Majken är en frops, alltså en blandras mellan fransk bulldog och mops. Hon flyttade in hos oss i lördags och på nedervåningen bor hennes bror, himla fint att de kan fortsätta vara tillsammans:) För ja, de leker en hel del varje dag. Att skaffa hund nu var verkligen inte något vi hade planerat haha… Smaka liksom på kombon bebis, nyopererad arm och VALP. Men Camilla ville ha hund, hittade dem och vi kände att vi måste ju låta dem fortsätta vara tillsammans. SÅ vi blev så illa tvungna. Okej vi var rätt lättövertalade. Men är fortfarande i chock. Jag har ju heller aldrig haft hund innan, men Carro är tack och lov hunderfaren.. Har tidigare känt att jag vill ha djur i mitt liv igen, och vill att Bobbo skall ha det från start liksom. Velat ha katt men inte kunnat förmå mig att ens tänka vidare på det, känns som att jag haft det bästa exemplaret katt och bara skulle jämföra alla med honom. Så tänkte om till hund, fast kanske inte just nu^^

Men aa, här är vi nu med en Majk! Hon är supersöt.. som synes. Men ännu sötare när man får hela henne på köpet liksom och inte bara på bild:)

Bobbo och hon funkar bra ihop också, han tycker att hon är lite jobbig ibland men är bra på att putta bort henne på ett milt sätt. Hon tycker väl att han är lite jobbig ibland med haha, men vill ändå gärna vara med honom.

Så gulligt gäng alltså..

Ja, så nu tog livet ytterligare en vändning jag inte hade planerat. Bara att hänga med antar jag, och se vad som kommer härnäst:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *