Livet med bebisgänget

Så många gånger jag påbörjat inlägg det senaste haha! Så många gånger jag påbörjat NÅGOT det senaste men inte lyckats genomföra det.. Det här tar all min tid:

Bebisgänget som är fasligt besatta av varandra. Ofta för gos, ofta för lek; med nackdelen att Majken tror att Bobbo är en valp och därför leker bitlekar, oftast inte liiiiika uppskattat av Bobbo… som också tror att Majken är en leksak och vill lyfta och hårt peka ut kroppsdelar på henne, tex ögon och ben (dra). Sååå det är ett fasligt sjå att hålla deras lek på en passande nivå för dem båda… sa jag att jag har en relativt nyopererad arm också som inte går att röra som jag vill än samt gör ont?

Nu ligger de båda och sover på min arm, med andra ord mitt enda tillfälle på dagen att göra andra saker SÅ jag avslutar här typ innan jag hinner börja för att hå vidare till nästa sak att göra halvhjärtat innan de vaknar!

One thought on “Livet med bebisgänget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *